Thailand!!!

Som jag har strulat fram och tillbaka med olika datum och bokningar... så har vi äntligen bestämt oss för att vi ska åka till Bangkok 1-18 mars.(Fick tag i jättebilliga flygbiljetter med Thai airways, direktflyg dessutom) Sen ska vi luffa omkring på olika ställen, vi ska börja på koh samet, sen blir det koh chang och sen utfoskar vi öarna runt omkring  koh chang, åååhhh... det ska bli så skönt att komma till värmen, även fast det är 3 månader kvar  :(  Men den som väntar på nåt gott....

Måste ju oxå beklaga mig, jag har sån jä....la träningsverk idag, jag och Emelie körde en timmes Bodytoning i går, aj..aj otränad som man är.. Men det är bara att bita ihop för på söndag är det spinning som gäller.

Nu ska jag slöa lite i sängen,och titta på tv...kanske somna, vem vet?

Jag längtar iallafall till THAILAND nu!!!



och jag hoppas verkligen att Helena & Henke följer med!



åhh kaffe..

Nu har jag fixat mig en kaffe.. så gott!


Sen vill jag tacka dig Helena för en fantastiskt rolig och mysig helg.. det var kul att du kom hit!
Nu är Helena på väg till Nynäshamn för att åka med båten till visby, hoppas det inte är snökaos på vägen dit. det har varit lite snöoväder under dagen, och nu har det börjat blåsa väldigt mycket.


Lite bilder från våran promenad i dag!

Ha ha.. Viktor frös även fast han hade dress och täcke på sig.




När vi kom hem var alla trötta.. iallafall hundarna!



Ha ha hur söt får man bli?

IKEA!

I går var vi och hälsade på Ingvar Kamprad i hans hus i Barkarby. fan vad snyggt han har i sitt hem.

det blev inte så jättemycket shopping, bara lite fina doftljus och värmeljus och så en saftkanna till mamma. Helena handlade byråer och en jävla massa ljus.


på vägen ut från ikea stötte jag på en pressad och bokstavligen talat en mosad älg.. tänkte köpa den till Natta men jag insåg att hon nog bara skulle bli ledsen, så jag lät bli.


Det var inte kul att få in Helenas byråer i bilen, för dom vägde 74 kilo,, hu vad jobbigt! men starka som vi är så!

En nöjd Helena..

Väl hemma sen så lagade vi jättegod mat... Laxfile i foliepaket med färska tomater och en jättegod bulgursallad med lite smått o gott i.. och till det sen en sweet chili creme frech. vi hade tänkt dricka vitt vin till men vi glömde bort det för vi var så ivriga med våran julmust som Helena hade köpt, ha ha..
sen tittade vi på den sjukaste och roligaste film genom tiderna... har sett den 4 ggr, och jag skrattar lika mycket varje gång..

Har ni sett den?

nu ska jag göra mig en kaffe latte från min snygga kaffemaskin!  bye bye..

En vacker vinterdag!

Jag och Helena var ute på en morgonpromenad i det vackra vintervädret.. vi passade på att ta lite fina och fula bilder,








Nu ska vi göra oss i ordning och åka till IKEA... återkommer med bilder sen. Puss&kram..


Snö!

Nu se det snöar, nu se det snöar, det var väll roligt hurra! Nu är det kallt...

Glömde säga en sak.

Nu äntligen ska jag börja träna, oj oj Emelie vad vi ska träna, med start nästa vecka! ska bli så himla skönt att få komma i gång med nåt. ska börja på  www.brommatraningscenter.se har ju oxå sen lovat mig själv och alla andra att jag ska sluta röka när jag börjat träna.. men det får nog bli ett nyårslöfte,både jag och Lasse ska ju sluta! :))


Oj Oj..

Nu var det väldigt länge sen jag bloggade. jag har inte orkat plocka fram datorn på kvällarna, jag har typ glott på tv en stund sen har jag lagt mig tidigt, för jag har varit så trött, och så vill man ju inte sitta och blogga på jobbet,(undantag för nån gång då och då.) för man har ju läst om folk som bloggat på jobbet, och sedan fått sparken, och det vill man ju inte.

Nu till lite roligare.. min bästaste kompis Helena kommer till sthlm i dag. det ska bli jättetrevligt att umgås hela helgen, vi ska åka till ikea en sväng, gå långa promenader(om vädret tillåter), äta god mat m.m

Nej nu ska jag gå och ta en kaffe, i väntan på att något ska hända här. det är så lungt på mornarna, men det är väll för att i dag höll man verkligen på att frysa till is ute, så ingen vill väll gå ut.   Hörs senare.. puss&kram!


Helgpyssel!

I helgen har jag fixat och trixat här i hemmet, jag började med i fredags att rensa ur hela skänken som stod i hallen, det var en sån där ful  som Lasse har köpt på jysk för typ 10 år sen, jag tyckte det var dags att kasta ut den då. Så i lördags var jag förbi jobbet och köpte färg och hämtade det här jättefina bordet, som jag fick av Christer, (min jättesnälla chef) så det står nu fint i hallen, ska bara ha tag i en gammal antik stol att ställa brevid.
kolla in tavlan som hänger över.. den har Carro gjort när hon gick i 4 an.. jag tycker den är jättefin. jag ska också ställa något finare på bordet. Den hemska trappen ska också målas om inom snarast.

När jag var klar med hallen, så började jag med badrummet, där skulle taket, fönstret och dörrkarmen målas om. efter en hel söndags målande blev resultatet så här!

FÖRE...


EFTER...


FÖRE...


EFTER...
taket ska ännu målas en gång till, det ska jag pyssla med idag.
Jag ska passa på att visa vårat fina kök vi ska få om ca tre veckor..

ÅH.. jag bara älskar det här köket.. Tack till Robban som har hjälpt mig att rita köket. (kommer inte att vara den här möbleringen riktigt), mitt blir snyggare! 
Jag säger till dig Natta.. oj oj vad julmat vi ska laga i nya köket!
Nu är det dags att måla lite, för senare ska jag till doktorn och få hjälp med mitt nässprayberoende..hej svejs!

Länge sen..

Ja nu var det länge sedan, som jag bloggade, men det har inte hänt så mycket i mitt liv. jag sitter nu på jobbet, www.faringsotra.se  det är väldigt lugnt nu på morgonen, vi har frukostmöte med två av våra leverantörer, så då bjuder vi alla kunder på frukost, och givetvis får vi personalen äta också. Snart kommer min kollega Carola, då kan jag gå ut och röka, för efter lite smörgås och kaffe så blir man väldigt röksugen... nä hu usch.. måste sluta röka!
men först ska jag börja träna.. ska börja på Puls& Träning som ligger här på ekerö.

Nu kom Carola så nu ska jag ta med mig mamma Anette ut och röka. ha det bra alla vänner och trevlig helg!


RSS 2.0