Filmtips..

Här kommer svar på Nattas frågor..

Filmen med Peter Stormare heter Insanitarium det är den sjukaste film  jag har sett med han, men han spelar ju jävligt bra, den handlar om ett mentalsjukhus, och Peter spelar då en ganska störd doktor..  mer säger jag inte, ni får titta själva.



Fy faan vad dom är äckligt störda..


Jag och Carro hade filmkväll i går, vi var ensamna  så vi kollade på SEX AND THE CITY (the movie)!
Den var skitarolig.. den måste ni se..


Sitter nu och äter frukost, har tänt en brasa och bara har det mysigt, väntar på att Lasse ska komma hem, får se om vi hinner åka till hans mamma i dag för hon fyller år, och så firar jag & Lasse 5 ÅR idag.
märkte också idag att man ska ställa tillbaka klockan, har ni gjort det?

Lördag..

Sitter vid köksbordet och målar naglarna.. tråkigt, men det måste ju göras. Carro & Lotta ser på en AS-vidrig film med Peter Stormare, verkligen en psyk-sjuk film, man bara hör ljudet av filmen och mår illa.

Min älskling Lasse är borta hela helgen.. saknar honom, men jag får roa mig själv helt enkelt. Men jag vet att han har väldigt roligt, för han är med Benny, Marco och en massa andra grabbar och kör bil på Anderstorp och så blir det väll en och en annan öl på det. man var ju lite orolig när dom skulle köra bilrace för det går välldigt fort, men som tur var så gick allting bra.

Idag så hade jag i allafall tänkt bli miljonär, min granne Helen och jag ska spela Harry boy och det var typ 65 miljoner i potten och dom har jag tänkt kamma hem, då kan jag säga att  jag hade tagit semester och rest jorden runt, är så jäkla sugen på att resa nu, känner att jag behöver lite solterapi. vi ska försöka komma i väg i början på nästa år, antingen blir det Thailand eller så blir det västindien typ mexico eller wenetsuela, eller florida. kan inte riktigt bestämma mig..  

Blir så jävla arg att  Loulou åkte ur idol i går, hon är så jäkla duktig, jättesöt och är alltid glad. tycker att någon av Robinarna kunde åkt ut. eller vem tyckte ni? nej nu ska jag ringa Helen och kolla om hon har fixat en Harry.. bye bye!!


  åhhh.. älskar Thailand!!!


tråkigt..

Huu... vilken seg dag. vi bara sitter här i köket och knapprar på datorerna. vi borde ta på oss skorna och gå på promenad, för idag så skiner solen men det är lite blåsigt.

Natta sitter och forskar om Astrid Lindgren.. fråga mig inte varför?  vi läste att pippi långstrump har fått stora bröst och spetstrosor.. ha ha.



Höst..

Sitter här vid köksbordet.. jag och Natta sitter och knapprar på datorn, ute är det grått och trist... nu är iallafall hösten här.
Vi ska snart gå på promenad, ska gå hem till Eva & Benny och säga att vi kommer på deras Halloween fest nästa helg.. så ska jag ge Benny lite gotlands-rökta flundror.

Just nu sitter Natta på ljugarbänken.. ha ha ni ska inte tro på allt som hon säger :)))

Fy fan..

Det finns få saker jag hatar, men mensvärk är något jag hatar, det gör så ont så man vill dö..
Satt på jobbet i kväll på personalmöte och det gjorde så ont, men jag säger bara tur att man har världens bästa arbetskollegor som livar upp stämningen..

I helgen är det iallafall kryssning för hela slanten, vi åker några tjejer från jobbet med Birka Paradise, ska bli mycket trevligt, äta ett gott smörgåsbord, dricka gott och svänga sina lurviga på dansgolvet :)) och sedan avsluta söndagen med lite avkoppling i spa avdelningen med en ansiktsbehandling för att sedan börja en vecka med att älskade Mamma och Natta kommer och att vi ska se Ulf Lundell... Längtar..


RSS 2.0