Likhet??

Fick höra av en kund på jobbet i dag, att han tyckte jag liknade Barbara Streisand... hahahah...



Ser ni nån likhet??




       



Hur som helst... så har kvällen vart lugn... Jag & Micke gick en promenad ner till Ängby vid vattnet, pratade med dom som har resturangen där och fick höra att deras alkoholtillstånd har blivit indraget... skittråkigt!!!!! Där som jag hade tänkt tillbringa sommarkvällarna med ett glas vin, hoppas verkligen dom får det tillbaka!!!!!!


Tog svängen förbi Blackeberg på hemvägen, hahaha.. första gången jag var där, men det såg ju ganska trevligt ut, men inte trevligare än RÅCKSTA såklart!!!!!


Nu kallar sängen!!!     GOD NATT....


Utgång!!!

Efter en tok-stressig dag på jobbet.... så drog jag & Micke till vällingby Centrum på shopping, där hittade jag 2 linnen ett par leggings och 2 skärp..


Sen käkade vi pizza och drack en god kall cider... hem fort och göra sig i ordning, ut med hunden och allt som måste göras, sen kom Angelina och Jessika och hämtade oss, vi åkte hem till Jessika i spånga


Där drack vi lite goda cider och vin.. Sen blev det GARBOS!!!! Måste säga att det var rätt konstigt folk där i går.. men,men... dom måste ju oxå få gå ut och roa sig i bland ;D  (dom kunde ju iof sig ha väntat till nästa helg, när jag inte är där)



Kvällens outfitar..














Det var en rolig kväll... All in..

Ha haha... Rebecka ringde mig halv 5 i morse och var stupfull... haha vad hon sluddrade... hon berättade en sak som chockade mig lite??




I kväll har vi varit på promenad, stannade till på en resturang för att käka... där träffade jag min gulliga Sandra, åh.. hon e så snäll!!! Jag åt god fisk... och drack en god cider!!

Nu kommer jag somna gott!!!
     

God natt!!!!

"Gud borde gjort mig något lugnare..."

Ojjojj... Vilket ös det är i dag på alla människor på Färingsö.. Handlar som TOKAR!!!! Det är ju iof sig bra, men det är inte så kul att sitta här inne när det är typ 32 grader inomhus, sämsta luftventilationen...


Tur Veronica sitter brevid, med full AC inne på sitt lilla kontor, så man får ju gå in där och svalka sig i bland  :D



Nu är det ca 2 timmar sen jag började det här inlägget...


I kväll är det PARTY!!!!!!!!   Jag, Micke, Angie & Jessika intar Garbos dansgolv i kväll... vilket utav dom återstår att se...  Fan blir typ tredje helgen det e party nu... och nästa helg blir det Gotland....  men först ska vi och SHOPPA i Vällingby centrum!!!


"gud borde gjort mig något lugnare...eller få mig till att leva som jag lär"??


Nu är det bara en halvtimme tills vi stänger.. shit, jag är helt slut i huvet....


nu är det 5 min kvar......


Grattis ÄLSKLING!!!!!

Jag gratulerar min älskling i dag på hennes 11 årsdag... Ja må hon leva uti hundrade år!!!!!!

Passar på att Gratta Helena oxå på hennes 28 årsdag... ja må hon leva uti hundrade år!!!!!


Nu ska Sazzy få en köttbulle...


















Trööött!!!

I dag blev det 5,5 km på löparbandet..varvade med att powerwalka och springa.. och sen blev det lite styrketräning av armar..


Nu är jag så trött, så jag ska hoppa i duschen... sen se lite fotboll på tv..


Sen är det GOD NATT!!!!

Träning!!!!

Idag blev det 45 min spinning!!!  Var lite jobbigt... men fan, så skönt när man var klar. I morgon blir det gymmet, med lite löpning och crosstraining.. det blir NICE!!!


Annars i dag så har jag solat lite.. träffade Richard, som spydde på min väg... hahahaha... stackarn. sen har jag hämtat min bästaste Helena på Arlanda för att köra henne till centralen, vi hann med att käka lite, och givetvis snacka lite skit oxå!!



Sen var det jävla full KAOS i den jävla delen av stockholm som kallas STAN!!!! Hatar att köra där, speciellt när det är rusningstid, Höll på att krocka med en äcklig turk, som satt och slickade sig runt munnen.. blääää.. höll nästan på att missa spinningen oxå. Men vad gör man inte för sina vänner??


Nu är det dags för en dusch!!!         Bye bye...





Helena tycker det är så roligt att vara hos mig... därför är hon så glad!!!

Midsommar..

Jaha... då var midsommar över för det här året...







Fredagmorgon.. började med att gå upp kl 7 för att tvätta, hade sen panik för att jag behövde skor.. satt mig i bilen och började åka mot barkaby... upptäckte att jag fan inte hade nån bensin... så in på statoil fylla tanken... Fy faaan.. 840 SPÄNN!!!!!!

Så jävla dyrt det har blivit :(

Halvvägs till barkaby kom jag på att jag inte ens hade kollat om affärerna hade öppet.. ringde Angelina så hon kunde kolla upp det.. Självklart var det stängt.. och jag hade virrat bort mig i veddesta, för jag tog en väg som jag trodde skulle va närmare.. jaja.. det var bara att försöka hitta tillbaka, och åka hem.. jag insåg att jag skulle inte hinna åka nån annanstans.

1½ timme senare var jag duschad o klar för att åka till ekerö... lämna Sazzy hos Lasse. åkte hem till Angie och sminkade mig, väntade på att Jessica skulle sluta, för att sedan åka på fest hos Jonas på Helgö..

Det var en trevlig fest.. ända tills man verkligen var i dimman, och behövde uträtta lite, för att sen sova... Tack Angie för hjälpen.. hehe du e bäst!!


snappsade på tequila rose.. till maten...















Fläckis fick va me oxå... såå Jäkla söööt!!!




Lördagmorgon var man hyfsat sliten... :S

Alla var typ så här.. hahahaha




åkte hem efter vi hade fått lite lunch... och man kände att man var körduglig..
men lyckades ändå köra på en trottoarkant på vägen hem.. så jag undrar hur min fälj ser ut, glömde kolla :( var ju så sjukt trött..



Hem o duscha..   sen skulle jag  möta upp Richard och Co.. för att äta lite mat på RÅCKSTA 2000.. haha men dom bangade på det, så vi hängde bara hos hans polare, blev dock lite skrämd när jag hade en 2 meter lång boaorm bakom ryggen.. 
jag träffade oxå Ellinor där, vi har inte setts på typ 4 år, sen vi jobbade på Daglivs.. det var jättekul!! Tack Lucas för att jag fick dela lasange med dig.. Karins är bäst!!   det blev en lugn kväll för mig..  kom hem typ halv 12.



Pratade lite med Helena på msn... samtidigt som jag halvsov..
Förlåt Helena för att jag segade ;D Men i morgon kommer jag och hämtar dig på Arlanda, så hinner vi ta en fika innan du ska åka med båten till SKIT-Gotland..



Föresten så bokade jag biljetter till Gotland idag.. åker 4 juli.. Om det är nån som vill hänga på dit och festa lite så följ me..

I dag är det en riktig segodag... funderar på att ta en Powavalk kanske? Orkar jag det?? får se...

Yes!!!

Nu är naglisarna klara... ska bara torka ordentligt.


I kväll var jag och shoppade lite...

Hittade 2 fina tunikor.. 2 st nagellack.. klisterblommor till naglarna, ett par trosor (för jag hade inga rena)



Älskar  färgen..







Och så hämtade jag mina älsklingsstövlar på posten..





Sazzy har legat och läst Hundsport hela kvällen ;D





Och Mr
: E .. är lat.. men ganska söt ändå :D (puss)


Nä nu måste jag sova, för kl 7 i morgon bitti ska Madde upp och tvätta.. Fan va kul!!!!  Lääängtar...


Glad Midsommar allihopa!!!!   Puss&kram

Faaan...

Vilken tid det tar för lacket att torka... jag börjar få gråa hår...

Nagelfixarkväll...

Åhhhh... jag orkar inte med Naglarna, men va fan ska man göra? Det är liksom ett måste... speciellt eftersom det är midsommar och fest i morgon...


Ja..ja.. det är bara att börja..

Snott av Pernilla...

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga





1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
  Tack det värmde Puss


2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
   Kan jag göre :)


3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
    Hmmm men jag ska typ duscha nu
     

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
   Kan du komma o öppna


5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
    Du e underbar


6. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? 
    Ta bilen och åk hit då ( hahahaha)


7. Vad vill du höra mest av allt?
    Haha ja vi kan ju höras i morn


8. Din romantiska replik?
    Jo är på väg nu


9. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
   
Hej sötnos :)


Hahahahha... lite underhållande!!!

Klickat hem..

Köpte nya stövlar i dag, så nu väntar jag bara på att dom ska komma med posten .... GRYMMA!!!!!!!




Klicka för att visa Megabild! Läckra bruna stövlar med snörning i st 38

blääääää..

Fy faaaan, vilken äcklig pizza jag åt.. den kunde dom ha behållt själva :P

Ny väska..

Var och stor-shoppade i torsdags.. 


Fick den här snygga väskan med mig hem... 2 leggings, en lång och en kort tunika, strumpor,2 st bolerokoftor, ett linne, lite smink, en av mina älsklingströjor från Gina tricot, den var lila.. Köpte 2 par skor oxå.. men dom ska jag lämna tillbaka.. för jag kommer nog aldrig använda dom.







Nu är det bara 13 min och 55 sek kvar innan min mat kommer..

Helgen..

En liten sumering av helgen..


I fredags åkte jag ut till landet med Sazzy, för Lasse skulle va hundvakt, sen åkte jag och hälsade på Angelina, vi snackade lite skit och hade nagelfixarkväll, det blev sent var typ hemma halv 2 på natten, sov ca 4 timmar...

                                                  





Lördagmorgon... sjuuukt trött klev jag upp halv 7 för att duscha och fixa.. åkte till jobbet, jobbade till kl 2, var så in i helvete med folk, men det är ju bra. :) Stressade hem fort som fan för att fixa till sig, sen möta upp Micke och Robban, åkte till Brommaplan och mötte upp hela jobbet, för att sen åka till Grönan..


Körde 5-kamp, och jag var lagledare för mitt lag... hahaha vi hade jätte roligt..  åt sedan middag på kryddhyllan, dom har alltid såå god mat där..


tog en sväng i spökhuset oxå... hahahahahahaha har inte garvat så mycket på länge... men lite läskigt var det oxå.. så jag gick bakom Thomas och höll i han hela tiden, han är typ 2 meter lång..


sen vidare till Lustiga huset.. är ju ganska kul det me.. höll dock på att slå i hjäl mig i trapporna upp där i början.. och Robin höll på att bli utslängd när vi skulle åka flygande mattan ner..för att han inte la benen i kors.. hahahaha









sen stängde grönan... så då åkte vi våran chartrade buss till Sorbon.. drack några öl. När dom stängde så bangade alla Ekeröfolk på att dra vidare..  så det blev bara jag och Micke som är Råckstabor,, som drog vidare..

Vi åkte til Garbos i sumpan, där mötte vi upp Angelina och Jessika, hade skitkul..  Sen var det verkligen dags att åka hem o sova..

Helt slut efter en väldigt rolig dag & kväll....  Tack alla arbetskamrater!!!!!


I dag söndag är man hyffsat seeeg... Ligger och slappar i bingen bara, väntar på min hemkörning av pizza, som kommer om ca 40 min och 20 sekunder, ska bli gott, passade på att köpa en portion med pannbiff och lök, så har jag matlåda i morrn på jobbet.. 



Jag hatar att det har regnat hela jävla helgen!!!!!!!!


                Over and out...

Jocke kom hem...

.... för jag längtar efter dig :)  Vem ska jag gå till statoil med på kvällarna och snacka skit med utanför porten?? Inte Jocke i allafall för han har dragit till  Turkiet, och kommer hem efter midsommar...




Hahahaha... rosa fina väskan.


Kaos 2!!!

Det är FULL kaos på vitsippsvägen 13450... Helena lägger in gurka under badkaret, dödar maskar, så hon tappar mig, känner att det gjorde lite ont...  och inte nog med det så letar hon efter sin dammtrasa, som hon inte kan hitta någonstans... och samtidigt ska hon hinna med att packa sin väska, eftersom hon ska åka till stora staden på torsdag.... och sen vidare till Norrmännen...


Och så har hon mage att säga att jag GASAR i hjäl henne i hennes eget hem.... jag som inte ens är i närheten av vitsippsvägen... det är ca 25 mil mellan oss!!!!!!!!



Det är ingen jävla ljugbluffing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






Och inget jävla TYVÄRR heller!!!!!!

Älskade syster!!!


Natta har skrivit en låt till mig... den är sååå fiiin!!!!







Jag har skrivit mitt livs fjärde låt. Den handlar om min syster Madeleine.




En mördarbacke upp, en mördarbacke ner
Det är allt du hör, det är allt du ser
Det är som att stirra sej blind på vädret min vän




Fem grader igår, nu är det tre igen
Det spelar ingen roll om börsen går upp
Det spelar ingen roll om räntan går ner
Eller vad marknaden tar eller vill släppa till
Det enda som spelar nån roll är vad du vill




Du kanske tror att det är Mamma
Du kanske tror att det är Pappa
Du kanske tror att det är Felicia
eller Nathaly eller Weronica





Men det är Madde som bygger landet
Madde
är den enda som kan det
Hon kommer underifrån när den dagen är här
Om Madde vill så bygger Madde landet





Henri Lloyd-parad nerför gatan nu
Där kommer en från 15 med sin fuskpälsfru
Hela stan är full av världsomseglare
Skärp om magen på alla Maddejägare
Hur kunde ett så vackert folk
bli till en så efterbliven flock
Som om hela såsen skärt sej av en galen kock
Som om ju bättre det blev desto tommare
Som en rugbymatch utan domare





Du kanske tror att det är Lotte och Kenneth
Du kanske tror att det är  Lena och Teppo
Du kanske tror att det är Guuuuy
Du kanske tror att det är Mommo eller moffa





Men det är Madde som bygger landet ...

Madde är den enda som kan det
Hon kommer underifrån när den dagen är här
Om Madde vill så bygger Madde landet





Det finns en hunger här en längtan här
efter att få tillhöra något som man vet vad det är
Vi flyttade tillsammans, vi bodde i ett slott
av sand i förorten
nu spolas det bort
Nu är Råcksta full av gråtande män
Mamma och pappa har skilt sig igen
Storesyster bjuder på beilys i hagen där
och lillasyster är kär i en tattare




Du kanske tror att det är han i 11an eller kärringen i 15
Eller sossarna eller kanske Moderaterna





Men det är Madde som bygger landet ...

Madde är den enda som kan det
Hon kommer underifrån när den dagen är här
Om Madde vill så bygger Madde landet





För det är du o jag mot världen..... i en anorlunda tid...


Britney Spears!!!!

Nu har vi fixat biljetter till Brittan..




Kaos 1...

i går gick tappströmsbron sönder.. den gick inte att stänga, och det blev fullständig KAOS.. vi hade typ inga kunder på jobbet på eftermiddagen, vi var 4 st från jobbet som hade varit på lunch i centrum, och vi hade tur, för hade det varit broöppning typ 15 min tidigare så hade vi suttit fast på Ekerösidan, och inte hunnit tillbaka till jobbet till kl halv 3 när vi skulle sluta...


På vägen hem när jag åkte mot brommaplan så var det köer hela vägen ut, stackars dom, undrar hur länge dom satt? Själv var jag typ ensam i 2 filer inåt..




??

Så här kul har vissa på jobbet... hahahaha...



Våran infotavla





Robbans fina täckning.. han tycker att jag är likt Plupp... hur fan jag nu kan vara det??



Weekend!!

Att det ska va sååå jävla svårt att hitta en jävla weekendresa som passar mig och Helena den 6/7....

Har du inge eftanamn ditt helvite..





Hahahahahahahahhahahahhahahah.... asgarv!!!!!

Filmkväll!!

I går var det film-maraton.. Vi såg..



* Vi hade i allafall tur me vädret..

* Vi hade i allafall tur me vädret IGEN...

* Sunes sommar..


Ha hahaha... det var tema.. Svensk film och husvagnsemester!!!







Badrummet är KLART!!!

Så här blev det...

Erik har varit jätteduktig... Tack så mycket!!! Jag är supernöjd!!!!



förebild







Efterbild..






Ed Hardy!!!!

Har köpt nya byxor...

Gryymma!!!


Klicka för att se nästa bild

Blev en keps oxå..



Just de.. en tröja me..

Klicka för att se nästa bild

Tur att det inte är jag på bilden... Vem skulle vilja vara sååå smal?? inte jag..

Snart klart...

Badrummet är snart klart... är bara duschen kvar att montera.. men Erik kommer väll i kväll och gör klart, hoppas jag!!! Sen ska det upp lite krokar och en hylla...


Så här ser det ut nu iallafall...










Nu ringde Erik och sa att han var på väg... lägger in bilder senare när det är klart!!!!

RSS 2.0