Duktigt..

Jag har varit ute och gått precis, gick ca 3-4 km det tyckte jag var duktigt, och Carro står och bakar muffins, för dom ska sälja fika i helgen på "STENHAMRA festival" haha.. dom samlar pengar till sin skolresa, dom ska åka till Polen, det tycker jag är duktigt, så vi är väldigt duktiga båda 2. 

Nä nu måste jag börja laga mat, för sen är det IDOL time.. och sen blir det, det bästa av allt, PRISON BREAK!!
och jag måste bara tillägga att Michael Scofield är väldigt duktig på sin sak..

Nybyggt..

Den här fina altanen byggde min kära Lasse i sommras, den är väldigt mysig, synd bara att det inte var så bra slut på sommaren, så vi inte hann använda den så mycket, måste ju bara tillägga att jag har varit med och målat massor.. men till nästa sommar så blir det cocktail party och då Natta så måste du komma, men tills dess så är det en himla bra " Gå ut och röka altan"..






Den är i allafall helt färdig, men jag hade ingen bild på den som helfärdig, men det får du ju se när du kommer Natta..


Bakisdag..

Fan vad det är jobbigt dan efter...  Jag säger bara " SÖNDAGSÅNGEST


Nu är det bubbelbad som gäller, sen är det god natt... för i morgon e en annan dag..


Grisfest..

I morgon ska jag på grisfest hos grannen, vi ska grilla hel gris. men först jobbar jag till kl 14. Sen går vi förbi Lotta & Marcoo och tar en fördrink, ska bli mycket trevligt!

sitter nu här i min ensamhet, det brinner i brasan och jag väntar på att mina naglar ska torka, faan vad det tar tid för dom att torka, sen ska man tvätta bort sminket och då repar man väll sönder dom,  nej nu är det sovdags... ska upp tidigt i morgon.. men först en röka. Sov gott!!


Ganska söta.. lite synd att man äter dom.

Natta, jag saknar dig..

Jag längtar till du kommer hit, när vi ska se på Ulf Lundell och att vi har hela helgen som vi kan göra något roligt.. och att du lyckas få tag i något jobb här i STHLM.. för jag vill att du ska vara här!

älskar dig kära syster..


kommer du ihåg hur gott det här var? Det gör jag..



Så här ser jag ut i håret Batta...

Jag var hos frissan och färgade håret lite.. är det bättre än det blonda? skriv gärna en komentar..



Mysig Lördag!

I dag har Lasse sprungit Bellmanstaffetten, den var på norra Djurgården, det var sjukt mycket folk, ca 1700 lag anmälda, så medans hans lag sprang så träffade jag min kära föredetta arbetskollega Weronica, vi tog en mysig fika på cafe Skafferiet, sen såg vi när Lasse kom i mål, han sprang en halv mil på 28 minuter, jag säger bara starkt jobbat älskling! Nu ska vi se på en film med Helena Bergström, den nya som heter Angel.

Tyvärr så glömde jag kameran så jag kunde inte ta kort på Lasse när han sprang... men jag lägger in en annan från arkivet.


Här är dom 2 andra som är rätt söta..


Min Sazzy.


Jag har döpt min blogg efter den här söta lurven..







Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0