Springa??!!

Jag förstår inte vad jag har gett mig in på?? Om 3 veckor ska jag springa VÅRRUSET 5 km, vi har bildat ett lag på jobbet..


Och den 30 augusti ska vi springa TJEJMILEN.. ha ha.. jag fattar inte hur det ska gå?? Men det är ju bara att ligga i hårdträning.



Team FÄRINGSÖ TRÄ!!



Till alla som undrar??

Nej, jag har inte svininfluensa!!! Jag var aldrig i Mexico city.. jag var typ 200 mil därifrån.. så nu vet ni det!!!



Ha ha.. Charlie på Färingsö trä.. hade kul när han gjorde denna..


En helt vanlig arbetsdag..

I dag har jag varit på jobbet, som vanligt, inga konstigheter... men jag gjorde nåt utöver det vanliga.. jag fick köra till Vinsta i den här fula bilen...



ha ha.. där var jag på  Schenker och hämtade lite prylar.. ett tungt jävla paket, med svarvade veranda-pelare och lite annat..  Sen åkte jag tillbaka till Ekerö och levererade det till en kund..



Men när jag kom dit så var det inte en människa där.. och hur faan skulle jag få av paketet själv?? det vägde ca 90 kilo.. så jag ringde snickaren som arbetade där, och han skulle komma och hjälpa mig, under tiden jag väntade så tänkte jag, Fan, jag försöker själv.. så jag började dra i paketet och LYCKADES få av det från bilen...
 

Fattar ni??!!! 90 kg!!! Jag måste vara stark!! (råkade väll förstöra grusgången lite, men det får dom kratta)

Nöjd som jag var så ringde jag snickaren och sa - Du behöver inte komma.. sen åkte jag till jobbet och åt LUNCH!!



Love..


Love it...


London!!

Jag vill åka till London.. men jag vill ju inte åka själv, alla skulle ju tro att man var helt utmobbad.. man vill ju ha nån att dricka vin och kaffe med..

Jag har hittat billiga biljetter den 5-8 juni. Så kom igen nu... den som vill följa med får det!!!




Ser det inte mysigt ut?!

Farväl...Babbe!!

Snart åker Babbe hem till Ekerö.. det är för hennes egen skull, hon trivs bäst på landet, även om sällskapet här är bättre. Det är faktiskt lite jobbigt att ta hand om 2 hundar själv..







Kommer sakna dig... men vi ses igen, men på vissa vilkor, dom kan bara din husse berätta.

Ny kamera!!

Nu kommer jag slippa höra på exets tjat.. jag har köpt en egen kamera, så han kan få tillbaka den som en gång var våran tillsammans, nu har jag t.o.m en snyggare och mycket bättre kamera än han!!










SNYGG va?

Bakissöndag de lux!!

Söndagar är aldrig kul... speciellt inte om man drack för mycket kvällen innan.. hur som helst var det en trevlig dag i Vällingby centrum, med Hanna, Jerry, Henke. Åt god Thai-lunch, kollade lite i affärer och på grabbarna när dom shoppade... hahaha.. nu har man sett att oxå killar kan bete sig som en tjej... det var roande ;D

Kvällen avslutades med Bingolotto hos Hanna... och SJUKT god mat!! Och i kväll var det jag som hade turen på min sida, jag fick BINGO, men det var den tråkigaste vinsten... en NY lott. Men det innebär ju att jag måste spela nästa helg, och då kanske jag tar hem Färgfemman.



Fest!!

Hade sjukt kul i helgen, var hos Hanna på förfest, drack massa gott vin och snackade skit, sen drog vi in till staden, till ett ställe på skanstull, Tullen tror jag det hette, Jerka var där och spelade med sitt band, var jättetrevligt... och duktiga var dom!

Sen blev det lite Mc donalds mat innan det bar vidare till kellys..


Lägger in lite snygga bilder från lördagen.



Hanna.. jag vet inte vad du säger om den här bilden,, men jag tycker vi är grymma!!!



Vi får nog en plats i bandet..





Snyggt???!!


Trummis-Jerka


HA HA HA...


...

KATITZI... på dom sju haven...








OOOOSSSKKAAAAAAAAAAAAAR!!!!!!!

Morsan!!

Jag cyklar psykiskt MORSAN!!!



Uttråkad...

Sazzy är lika uttråkad som jag... sitter här och pimplar vin, och pratar med Helena på luren, men vi har kul!!!



Ahhhh....

Jag säger bara FETT med DEG!!!!





OOOSSKKKAAAAAAAAAAAAR!!!!

Badrumsrenovering!!

Har bestämt mig för att fixa lite i badrummet, är såå trött på all jävla standardutrustning, och på det jävla duschdraperiet, som bara sugs på en när man duschar..


Så jag har bestämt mig för att införskaffa detta!!







Kommer bli sååå snyggt!!  Ska beställa från jobbet i morrn, sen ragga tag i en hantverkare som kan fixa åt mig!


Ny plattång!!

Ha hahaha.. den här snygga plattången köpte jag på jobbet i dag, man skulle ju kunna tro att det är nåt helt annat... om man ska använda den till nåt annat så är det bäst att man ser till att inte sladden är i ;D


Färgen är fiin..






Ful!!



Ha ha.. googlade lite och hittade lite vackra bilder...







Katten har STRUMA!!!
















Vem vinner???!!!

aahhhahhhhaaaaa... Natta du är Bäst!!!

Motherfuckin fuck..

You Motherfuckin fuck fucka mucka motherfucker fuckin fuck fuck motherfucker fucking fuck mothafucka fucka motherfucker fucker

Lördagkväll!!

I går var jag och Jennie hos Jesper, med Mange,Jonas och Jocke.. men det är inga konstigheter.. haha.. kul hade vi i allafall!! Sen drog vi in till stan och gick på Ancor... skumt ställe asså, massa konstiga människor, men vi hade ändå skitkul. Sen avslutade man kvällen på ambassadör innan det var dags att åka hem, men det är inga konstigheter, TAGGAD!!



Idag ska jag tillbringa dagen i underbara sängen, titta på nya avsnitt av Lost!  Finns det nån där ute i världen som vill komma med nån riktigt god MAT till mig.. så ring bara!!











Stackars Jocke skulle upp och jobba kl 7 i morse.. men det var nog inga konstigheter,  all in och han var TAGGAD!!

Ny bil!

Här Jennie är mina gamla däck på min GAMLA bil.. som jag pratade om, tycker du det ser snyggt ut el?





Men jag gjorde mig av med den skrothögen.. och köpte en ny bil i stället!


Snyggare va?!



Dagens outfit!!

Ha hahaha.. vad tycks?!!


Just det!!

Glömde ju säga att jag ska på fest med Jesper i helgen... (nu har jag skrivit om dig Jeppa) ha..ha..  hoppas det blir skoj.. som gamla tider..


                  Det var allt!!

Snygga!

Dom här har jag köpt trasiga.. dom älskar jag oxå!!



Jeans!!

Rotade fram ett par gamla jeans ur garderoben... jag älskar dom!! dom är så jävla sköna.. synd bara att det är hål på knäna...



Och det är Lasses fel... han knuffade omkull mig en gång när han var full och vi hade varit på fest.. gissa om vi bråkade?? Jag tänker inte tala om vad  det handlade om..

men skit samma.. det ska ju vara modernt nu med trasiga jeans!!



Tar nog snart farväl av alla...

För jag och Natta flyttar till S:t Monica.. har köpt hus!!







Men det är bara att komma och hälsa på!!

Natta sluta...

...ropa på katten... Mjaaaoooo!!!




Jag tror han har struma..

Hahahahaha.....

Ha hahahahaha... kan inte sluta skratta när jag tänker på min syrra och hennes historier... men vad det är tänker jag inte berätta, det håller vi för oss själva!!

Men jag kan säga att det är vilda fantasier :D Så glöm bort dina bekymmer... aahhh..i morgon kommer det nya..

Nej om man ska ta och göra nån nytta i dag... sista dagen på ledigheten... orka!!

Jag vet att det är många som är på min blogg och snokar... så det vore ju kul om ni kanske skrev några rader..


Vi är singlar... är det nån som vill ha oss??!!



Ni får bilen bakom på köpet!

Ahhhhhh....

Faan... vad jag är bakis...     Hur mår ni?



Jag och Wenth... i Thailand!!



Drömma kan man ju alltid ;)

Snart helg!!

Jaaa, det är bara 1 dag kvar på veckan... sen är det 4 dagars ledighet!! Men vad jag ska göra på dom dagarna vet jag inte...


skulle ju egentligen åkt till Gotland, men det fanns inga bilplatser på äckel-båten, och jag vääägrar åka utan bil, känner sig lite smått handikappad då, och buss går ju inte att åka när man är där, för det går typ en i veckan, så då kan jag lika bra stanna hemma, alldeles ensam... JAG <3 SAZZY!!!


Men jag har ändå en del att ta tag i... måste ut till landet (mitt fd hem) och hämta mina sommardäck, och få nån att byta åt mig... nån som känner sig villig till det??? Måste ta reda på vad det är för däck till båtvagnen, så morsan kan fixa ett reservdäck..


Jag har i allafall laddat upp med vin och endel sprit och lite likör, så det blir drinkblandning på hög nivå!! Jennie du måste komma....

Här kommer lite bilder från resan...


Lycklig semesterfirare!!
















Träffade givetvis min kille där!!



Chitzen itza








Sazzy!!

Sazzy uppdaterar sig med västerortsnytt!!




Hem!!

Nu är det dags att lämna fina Mexico, playa del carmen... det är med blandade känslor som jag gør det.. men.. nej det ska bli skønt att komma hem till Bjørketorpsvägen!!      
          
                        Puss på er!!

Sista dagen!

Ja då hade vi kommit till sista dagen idag, ska bli ganska skønt att komma hem.. ska ut på en shoppingrunda i kväll och se vad man får med sig hem.

Igår var vi på Chitzen itza, som vi skulle ha varit på i måndags,  och som kompensation fick vi en t-shirt och en flaska tequila, det var ju snällt..

Vi børjade med att åka typ 3 timmar härifrån i en liten skumpig buss, med en halvgalen indian, fy faan vad han kørde, och vilka omkørningar han gjorde, hjälp!! När vi var framme var det så varmt så det nästan inte gick att andas, säkert 38-40 grader. då skulle vi gå en runda med våran guide och lyssna på historian, men det var inte så lätt att konsentrera sig när det var så varmt. Efter det var det en jättegod lunch på ett lyxigt hotell. Sedan åkte vi tillbaka hem, vi stannade till i någon liten håla, som hade lika stor befolkning som hela Gotland, det måste vara trångt før dom.. sen var vi hemma igen kl 18. och pensionär som man är så drack vi bara en kaffe och sen gick vi och la oss.

Idag på sista dagen så får man väll vara på stranden, før att få sista brännan.
Før dom som ville ha telefontid, så är jag hemma fredagmorgon!!         Hej så länge!!

RSS 2.0