Onsdag!

Snart är det helg!! Sitter på jobbet www.faringsotra.se  och väntar på att kl ska bli halv tre... ska få besök i dag av Bästaste Statoil-Veronica, ska bjuda henne på middag, ska bli trevligt! Sen om jag har tur kanske jag hinner träffa min Älskling... och kanske hinna prata med Natta-älsklingen i telefon nån timme :) hi hi ha ha...

Stearinljus!

Är nog det bästa som uppfunnits, jag älskar att bränna ljus, det blir så mysig stämmning, och har man doftljus så luktar det underbart, jag brukar handla ljus på ikea, där finns det mycket att välja på, många olika dofter och bra priser.

 



Ha ha.. kolla Natta, vad fina mina ljus har blivit, när dom var nya hade dom brinntid på 90 timmar.. undrar hur långt det är kvar nu ;)


Älskade Morfar!

Åhh..vad jag var orolig för min älskade morfar.. Nathaly ringde mig på jobbet och berättade att morfar hade åkt ambulansen till sjukhuset, han hade varit så dålig och inte kunnat gå och var nästan inte medveten, och jag blev så rädd, så mamma åkte med han till sjukan, sen kom jag hem och pratade med mormor, hon visste inte hur det hade gått då, och jag bara tänkte att om det händer nåt värre så får jag PANIK!!
Här sitter man liksom ensam, har ingen från familjen, ingen käresta som kan trösta en, gick ut en sväng med Sazzy och bara väntade på att någon skulle ringa, pratade med Jennie för att få annat att tänka på, pratade med Kim, sen ringde mamma, jag vågade knappt svara, men hon berättade att allt var under kontroll, att moffa sov nu och att det inte var nån fara, det var inget med hjärtat dom hade kollat allt sånt och tagit ekg och en massa prover, dom trodde att han hade åkt på lunginflammation för han hade lite feber oxå och en massa vätska i kroppen, så han skulle bli inlagd nu, dom väntade ännu på ett provsvar, men allt var i allafall stabilt, åh gud vilken lättnad!!

Jag älskar min mormor och morfar såå mycket! Dom har alltid varit så snälla och hjälpt till och ställt upp för en när man alltid har behövt det, oavsätt vad det har handlat om.. så det skulle vara den värsta mardröm som fanns om det skulle hända dom något..

Faaan..

Faan.. vad jag hatar mensvärk.. lyckades ju få det i dag, och enligt mina beräkningar så kommer nästa gång,dan innan vi reser till Mexico..otur...
 Sitter nu på jobbet ,är väldigt lugnt nu.. kommer en gubbe då och då, som harklar slemmet i halsen typ 30 ggr på typ 3 min. usch..och 2 elektriker som borrar och för en massa oljud.. ahhh.. vill hem nu!


Alldeles ensam..

Här sitter man helt ensam i sin lilla lägenhet.. radion går på lite lågt..började frysa, så jag gjorde mig en kopp te, blev lite varm, pratar med Jennie på msn.. ganska skönt med ensamheten, men jag kan säga att ibland saknar man att ha någon att krama och pussa god natt..visserligen kramar &pussar jag sazzy varje kväll, men det är inte riktigt samma sak..  Finns ju några hetingar jag skulle kunna tänka mig som sällskap :) hihi..  men feg som man är så får man väll drömma ett tag till,och nöja sig med sazzy tillsvidare.. 



Åh.. jag saknar dig Wentworth, hoppas vi kan ses snart igen.



och så saknar jag prickiga Bebba, men vi ses snart, hon ska vara hos mig i 2 veckor, då blir Sazzy glad oxå!




 

Helgpyssel..

Efter jobbet i fredags åkte jag på barnkalas hos Oliver som fyllde 2 år, kan bara tillägga att han är den goaste gullungen :) Jag visste inte vad jag skulle köpa till honom, så jag frågade mamma Jennie, hon sa - Köp en ficklampa, det tycker han är kul.. Jag - Va? en ficklampa? ok då så gjorde jag det.. gissa om Oliver blev glad, han skrattade typ hela tiden och tyckte att den var rolig, så fick han en tom&jerry godispåse oxå, ha ha ha..

senare på kvällen kom Helena & Henke, vi åkte i affären och handlade mat, åkte hem och lagade spagetti & köttfärsås, (som har räckt hela helgen) ha ha.. sen var det bara att softa på kvällen.

I lördags var det upp kl 10, Henke ville åka och träna, så jag och Helena passade på att sola solarium i vintermörkret, sen åkte vi hem och käkade lunch, för att sedan dra vidare till barkaby outlet. Henke behövde massa kläder, han gjorde värsta fynden, alla kläder han köpte skulle ha kostat typ 10000 men det var rea, så han betalade typ 4200 tror jag, och då fick Helena några plagg oxå..det kallar jag rea! 

Sen bar det av vidare till Ikea, där började vi med att ta en fika i cafet, vi handlade inte så mycket där, bara typ doftljus, stol, slev. sen stannade vi på coop och skulle handla mat, då hittade jag en ny dvd spelare för 295:- Billigt!
när vi kom hem var kl redan 8 på kvällen, åt lite mat, sen bara softa.

I söndags gick vi upp kl 9, vi skulle åka till ÖB, handla lite verktyg för Henke skulle hjälpa mig att sätta upp väggen mellan sängen och soffan,så det var vad vi höll på med hela söndagen, vi hade trott att det skulle gå ganska fort men det tog 4-5 tim, sen han vi bara med en snabbfika innan det var dags för dom att åka till Nynäshamn och båten.

Men jag är så tacksam för att Henke hjälpte mig med väggen, hade aldrig klarat det själv, så verkligen ett stort TACK!! och titta så fint det blev!

Förebild..



Efter..





Sazzy var med och tapetserade.. hi hi.. så söt.




Snart på väg...

Efter alla omständigheter som har varit, så blir det ju inge Thailand som det var planerat.. I stället så har jag och min syster Weronica bokat en resa till Mexico.. playa del carmen! Ska bli så jävla underbart.. vi åker 19 mars, och är borta 15 dagar! Har alltid tyckt att Mexico har varit intressant land, det är underbara stränder och mycket sevärdheter, sen fick jag tips idag av en som varit där, och dom simmade med delifiner, hon sa att det var nästan det häftigaste hon har gjort, så det måste man ju testa, och så måste man ju besöka dom omtalade pyramiderna, för jag har ju varit i Kairo och sett pyramiderna där, och så ska vi snorkla på ett av världens bästa rev, ligger  en halvtimme med båt från Playa del carmen ute i det Karibiska havet... kommer bli helt fantastiskt!!  ÅHHH...vad jag längtar nu.. och vi ska äta massor med Tacos,.. och dricka Corona med limeklyfta i..

 

så här ser det ut, inte dumt va?








Vårat Hotell..






Är det nån som är avis? hihi.. den som vill får åka med..


Min lägenhet!

Nu har jag börjat komma i ordning i min lilla lya. Fan, vad nöjd jag är! Och tack älskade syster Natta, för all hjälp jag har fått av dig! Det har varit tungt och jobbigt att bära, fixa, trixa och springa på Ikea. Jag vet inte vad jag skulle gjort om du inte var här, jag saknar dig redan! Snart är det dags att sova, för i morgon är en annan dag, alltså en arbetsdag..

Här kommer lite bilder!





Ska ännu upp en liten vägg mellan sovalkoven och soffan.



Balkongdörr har jag oxå! Men tyvärr bara en Fransk..







Jag hatar internetsladden, men jag ska fixa trådlösa nätet.. men jag är inte så teknisk.
Sen ska endel tavlor upp, och en hylla och lite annat fix.. 


RSS 2.0