glömde säga..

Jo jag skulle säga att det blev jättebra med tapeterna, jag tog den lila i min sovalkov och den vita i vardagsrumsdelen, faan vad snyggt det blev. Den som vill får komma och  hälsa på och se hur fint det blev. Det är bara att höra av sig!


Äntligen...

Som jag har längtat till att det ska bli helg!!  Har ju som sagt flytta förra helgen, det var tungt, och så har man jobbat hela veckan så att man har inte hunnit fixa så mycket, man vill ju bara vara hemma, för det är så mysigt i min lägenhet, Natta har suttit hemma hos mig hela veckan och väntat på mig på kvällarna, och har säkert tyckt att det varit långtråkigt, jag fick inte internet föränns i förrgår. Så det enda som fattas nu är en SNYGG kille att leka med!

Jaha.. vad ska man göra i helgen då? Kanske dra en sväng till vällingby city och shoppa loss lite i alla affärer, äta lite Thai mat på resturangen där i centrum, där är det supergott!  Kanske gå ut och svänga sina lurviga, och eventuellt åka på ikea.

Eller är det någon som kan komma med ett bättre förslag?

Mycket att göra!

Nu känner jag mig lite stressad inför helgen.. måste hinna till banken på torsdag-lunch för att betala tillbaka handpenningen som jag fick låna så länge..ska få nycklarna till min nya lägenhet på fredag, sen kommer syrran, sen ska jag jobba på lördag, sen kommer tapetseraren, sen är det bara att börja bära, men jag har inte packat något, det är liksom det tråkigaste.. dessutom måste jag bestämma mig för vilken tapet jag ska ha som fond-vägg,

Lägger in bilder på någon av dom jag väljer mellan.. HJÄLP MIG!





Jag tror jag ska ha båda.. men jag vet inte vilken jag ska ha i soffdelen och vilken jag ska ha i sovalkoven.. vad tycker ni?

Pappersarbete..

Alltså.. det känns som man har ett heltidsarbete till med alla papper som ska skrivas på och fyllas i, inför att man ska köpa lägenhet.. Hur som helst för dom som inte har hängt med så har jag alltså köppt lägenhet, den ligger i Råcksta, ett jättefint område bara ca 3 km från brommaplan, nära tunnelbanan, den är tyvärr ganska liten, men om jag skulle köpt större så måste man flytta längre ut i förorten till gettot, och det ville jag inte,  den är jättefräsch, nyrenoverad för ca 2 år sen både badrum och kök, och så ska jag tapetsera en skitsnygg fondvägg, kommer bli så jävla bra!! Det är hundvänligt område med lite skog och äng, så Sazzy  kommer också trivas..

Så här ser det ut!



















Visst är den fin? Nu ska jag skriva på alla papper!  hej på er!

Dagens Roligaste!!

Måste bara berätta om en rolig sak som hände i kväll!!

Från början var det så här:
På Nyårsafton ringde en kille till mig och skulle önska Gott nytt år! Han hette Eduard? Jag känner ingen som heter så.. så vi konstaterade att han hade ringt fel nr.. men han ringde ändå 2ggr den kvällen.. och så ringde han i förrgår natt, kl 01,00 men då svarade jag inte... sen fick jag ett sms i kväll..

Han: Ha det kul med systern! puss tänker på dig..

Jag: Nu hänger jag inte med.. vem är du?

Han: ..Eduard..?

Jag: Va? känner vi varann?

Han: Ber så hemskt mycket om ursäkt! insåg precis att det är fel nr..

Jag: Ok det är lungt..

Han: kommer du ihåg nyårsafton? jag ringde dig.. det var fel nr då oxå, men jag ber om ursäkt!

Jag:  Ja det kommer jag i håg.. ha ha.. men om du är snygg så gör det inget :))

Han: he he.. eh, vänta lite.. hur gammal är du? för säkerhets skull :)

Jag: Jag är 28, du då?

Han:  Oj.. trodde du var yngre, jag är 16.. men det var värt ett försök :)) än en gång så ber jag om ursäkt..

Jag: Oj.. nej då lägger jag ner.. ha det bra i allafall..

Han: Mm.. desamma

HAAAAHAAAAA...... jag kan liksom inte sluta skratta åt det...  men det kunde ju varit värsta killen, så som sagt
"Det var värt ett försök"

Han kunde ha sett ut så här..



Eller så kunde han vart lika snygg som Erik...



Åhhh... kan inte någon fixa en dejt med Erik, till mig??

Nu ska jag hänga tvätt! Hej på ett tag...

Nyårsdagen 2009

Jag, mamma, vera & Felicia var ute i skogen på promenad på nyårsdagen.. det var en fin dag, solen sken och det var lite frostigt i marken, Mamma hade sagt att hon hade hittat höstkantareller några dagar tidigare.. så vi gick ut för att kolla... vi gick och gick... vi började till slut tro att hon sett i syne, men helt plötsligt så fanns dom där! vi plockade och plockade i allt vi hade med oss, svampkorg, hinkar och hundbajspåsar, sen var det fullt! Men det fanns ännu mer att plocka, helt otroligt!!





Men jag fick tyvärr inte vara med och dela på det goda... för jag glömde påsarna i Nattas frys när jag åkte hem från Gotland... Typiskt!


RSS 2.0